تاریخ : جمعه 11 آذر 1401

کره ژئو دزیک

ساخت کره مقوایی ژئودزیک توسط دانشجویان کاردانی معماری

کمپین « زباله به زر» ( Trash To Treasure) برای اولین بار در دانشگاه بناب با ساخت کره مقوایی ژئودزیک کلید خورد.
دانشجویان کاردانی معماری  ورودی 1400 درس آشنایی با طراحی معماری اقدام به ساخت یک کُره مقوایی با هندسه ژئودزیک جهت بازیافت کاغذهای باطله کردند.
این کُره به قطر 1.01 و با استفاده از 90 قطعه (60 قطعه مثلث متساوی الساقین و 30 قطعه مثلث متساوی الاضلاع) به کمک منگنه کاری در آتلیه معماری طی 3 جلسه کارگاهی انجام گرفت. در ادامه دانشجویان علامت بازیافت، نوشته های مرتبط با کمپین و آرم دانشگاه را به روش پونسه روی 6 وجه از کُره پیاده کردند.
این کار مرتبط با «کمپین زباله به زر» هست (یک استارت آپ دانشگاهی نوپا) که قصد طراحی و تولید احجامی نمادین و تعاملی برای جمع آوری زباله های کاغذی برای حمایت از دانشجویان بی بضاعت است.
این کمپین با شعار ذیل قصد دارد فرهنگ بازیافت را در جامعه دانشگاهی گسترش داده تا یک حرکت کوچکی برای حفظ محیط زیست را تداعی نماید :
کارمند،     استاد،     دانشجو
کاغذ باطله ات را بنداز این تو

به امید روزی که این سرمایه های گرانبها به جای گم شدن در لابلای زبالهای دور ریز، به نحوی شایسته جمع آوری و بازیافت گردد و برای خانواده بزرگ دانشگاه بناب برکت و فراوانی و زر به همراه آورد.

لینک تماشای مراحل ساخت کره ژئودزیک

• در جمعه 11 آذر 1401